Aankomst
Vertrek
Personen

Comomeer, Lake View Apartments in Acquaseria. Natuur, cultuur en culinair genieten.

De appartementen bevinden zich op de 2e en 3e etage / bovenste etages van het gebouw, aan de oever van het meer, met prachtig uitzicht.

  • Lake View Studio; studio voor 2 personen. Er is geen balkon, maar wel grote openslaande ramen met uitzicht over het meer.
  • Lake View Studio 33; studio voor 2 personen met buitenruimte en openslaande deuren met uitzicht over het meer.
  • Lake View Appartement A; appartement voor 2 tot 4 personen. Met een balkon op de woonetage en een dakterras op de slaapetage. Het dakterras heeft prachtig vrij uitzicht over het meer en de bergen.
  • Lake View Appartement B; appartement voor 2 tot 4 personen. Met een balkon op de woonetage en een dakterras op de slaapetage. Ook dit dakterras heeft schitterend vrij uitzicht over het meer en de bergen. 
  • Lake View Appartement C: appartement voor 2 tot 4 personen. Met een balkon op de woonetage en een dakterras op de slaapetage. Ook dit dakterras heeft schitterend vrij uitzicht over het meer en de bergen.

De appartementen zijn ruim van opzet, met een modern interieur en van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf.

Iedere gast heeft de beschikking over een gereserveerde garageplaats van waaruit het appartement per lift of trap gemakkelijk bereikbaar is.

Er is gratis Wifi.

Op verzoek is er ook een afsluitbare box beschikbaar voor uw fietsen of watersport spullen.

Alle appartementen hebben een wasmachine.

De Studio's en Appartement B en C hebben ook een vaatwasmachine.

Op verzoek zijn een kinderbedje en kinderstoeltje beschikbaar.

Locatie: De appartementen maken deel uit van "Villaggio Lago di Como" en liggen dicht bij de oever van het meer in het authentieke Italiaanse dorpje Acquaseria aan het mooiste deel van het Comomeer, "de Gouden driehoek" waar Menaggio, Varenna en Bellaggio ook deel van uitmaken. Het meer is hier 4 km breed. Acquaseria heeft een eigen strandje. Menaggio ligt op 5 km afstand van Acquaseria. Hier vertrekken de boten waarmee u andere dorpen aan het meer kunt bezoeken. In Menaggio is ook het Lido, waar u kunt genieten van strand, zwembad, ligstoelen en restaurant. De op een na oudste golfclub van Italie bevindt zich ook bij Menaggio.
Vijf ruime appartementen, waarvan 3 met dakterras en balkon, 1 met buitenruimte en alle vier met prachtig uitzicht over Lago di Como, met op 100 meter afstand strand, restaurants en winkeltjes.